Om

Community Hack är en frivillig konferens/hackathon som syftar till kompetensutveckling och skapande för communityn. Vi systemutvecklar, skriver guider, buggfixar befintliga öppna verktyg, utvecklar nya verktyg, testar ny teknik och så vidare. Allt med syfte att släppa resultaten öppet och fritt. Det finns inget krav på att släppa sina resultat under hacket men det uppmuntras.

Community Hack #2 är ett gemensamt arrangemang mellan OWASP Sweden och FOSS Stockholm. Lokalvärdar är KTH, Skolan för Datavetenskap och Kommunikation med Assoc Prof Mads Dams forskargrupp i spetsen. Alla som vill skapa för communityn är välkomna!

Community Hack #2 hålls i "Torget", vån 6, Skolan för Datavetenskap och Kommunikation, CSC, Lindstedtsvägen 3, 100 44 Stockholm (dvs KTH vid Valhallavägen).

Anmälan görs på Eventbrite.

Community Hack #1 anordnades av en handfull personer på konsultföretaget Omegapoint. Målet, förutom att hacka loss, var att hitta formerna och känna på konceptet. Vi presenterade projektidéer för varann, hackade, åt middag, gick på bio, sov, hackade vidare och presenterade till slut våra resultat för varann. Utvärderingarna var mycket positiva.
Comments